Tratamente faciale

Gândește-te că tenul tau este primul supus capriciilor vremii, soarelui puternic, vântului și prafului, neavând posibilități numeroase de a se proteja. Sara Studio îți oferă soluția: masajul facial și tratamentele faciale, efectuate de profesioniști în domeniu, care îți vor curața delicat tenul și îl vor proteja într-un mod potrivit atât tipului de ten, cât și anotimpului.

O oră petrecută la Sara Studio, sub mâinile dibace ale unui profesionist, într-un ambient care te eliberează de stres și te relaxează îți va oferi o multitudine de beneficii: detașarea de activitatile extenuante din timpul zilei, relaxarea cu ajutorul masajului facial și al aromaterapiei, un ten curat, luminos și hidratat cu ajutorul tratamentelor faciale, sprâncene frumos conturate sau o piele perfect epilată și catifelată.

Epilare cu Ceara

Se spune că singura parte a corpului uman care nu are nicio utilitate este părul de pe mâini și picioare. La Sara Studio, într-un spațiu dedicat unde te vei simți ca la tine acasă, eplilarea este făcută de un specialist atent la „detalii”…precum durerea. De aceea, fiecare ședință de epilare este urmată de aplicarea unei creme care va închide porii și va reduce la maximum orice posibilă iritație a acestora.

Sara Studio invită la epilat și pe domnii care consideră inestetic părul de pe abdomen, spate sau umeri. Promitem să nu îndepărtăm și masculinitatea odată cu firele de păr nedorite.

Galerie Foto

10% discount la programarile online!