Cadouri minunate ce aduc bucurie in cadrul firmei!

Fa UN ALT FEL DE CADOU angajatilor tai!

Craciunul si Revelionul sunt surse de bucurie pentru milioane de romani. Magia acestor zile reuseste mereu sa ne surprinda placut si, pana si cele mai incarcate zile la serviciu devin mai usoare pe masura ce ne apropiem de 25 Decembrie.

Daca acasa ne-am pregatit sau nu de venirea lui Mos Craciun, in schimb la locul de munca sarbatoarea isi face cu siguranta simtita prezenta! Asa cum probabil stii deja, tot mai multe firme incearca sa-si rasplateasca angajatii pentru devotamentul si munca depusa de-a lungul anului 2019.

Cei mai multi antreprenori, precum si cei ce lucreaza in departamentele de resurse umane incearca sa dezvolte politici eficiente de loializare a angajatilor. De ce sa nu recunoastem: in preajma sarbatorilor de iarna, toti angajatii isi doresc sa fie surprinsi placut de catre angajatori si evident sa primeasca si cadouri!

Totusi, alegerea unor
cadouri pentru angajati poate fi o activitate dificila si de durata!

Si daca si angajatii tai s-au saturat de ciocolata, sosete sau cani pe care nu le folosesc… anul acesta e timpul iesi din tipare!

Sara Studio vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor si va ofera cadoul perfect pentru orice angajat, indiferent de varsta, sex sau rolul lui in cadrul firmei!

CARD CADOU SARA STUDIO

  • Adaptabil oricarui buget pentru ca poate fi incarcat cu orice suma

    Primesti -15% discount din suma
    totala de plata pentru un pachet de minim 3 carduri achizitionate

Ex: achizitionezi 3 cadouri, pentru 3 angajati in valoare de 150 lei, 200 lei si 250 lei. In total imparti cadouri de 600 lei, pentru care achiti doar 429 lei + tva  deductibil.

  • Potrivit pentru oricine: fie ca sunt pretentiosi sau nu, serviciile de beauty sunt potrivite oricui, oricand. Ii poti scuti de o cheltuiala pe aceia care folosesc frecvent aceste servicii sau ii poti bucura enorm pe aceia care apreciaza momentele petrecute la salon drept adevarate clipe de rasfat.
  • Un cadou unisex: chiar daca tendinta este sa asociem cu feminitatea serviciile de infrumusetare, sa nu uitam ca intotdeauna un domn perfect tuns si bine ingrijit va avea reusite mai mari in cadrul unei companii. Iar paleta de servicii destinate domnilor este poate chiar la fel de vasta ca si cea a doamnelor.
  • Ai garantia unui CADOU VALOROS: pentru ca angajatii tai isi vor alege cadoul dorit dintr-o gama foarte larga de servicii profesionale, executate cu migala de catre echipa noastra de tehnicieni talentati. Vei gasi tot timpul produse de calitate, o atmosfera calda si primitoare, precum si servicii hi-class pentru multumirea ta si a angajatilor tai!

Anul acesta
iesi din tipare si alege Gift Card Sara Studio pentru cadoul de Craciun al
angajatilor tai!