New! Epilare definitiva laser

Elysion Pro este cel mai nou aparat original de epilare definitiva laser dioda de ultima generatie dezvoltat de producatorul Cocoon Medical ®. Uita de vechea tehnologie IPL si treci la nivelul urmator de epilare laser.

Avantajele epilarii definitive laser:

  • Indeparteaza parul nedorit din orice zona a corpului
  • Previne cresterea firelor de sub piele (foliculita)
  • Previne iritatiile cauzate de metodele traditionale
  • Crystal freeze ( sistem de racire controlat )
  • Are rezultate excelente inca de la prima sedinta
  • Este potrivit pentru orice tip de piele
  • Este eficient si in cazul pielii bronzate
  • Confort maxim indiferent de zona
  • Timp redus de tratament

Cui i se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea definitivă cu laser dioda se adresează tuturor persoanelor adulte, femei și bărbați, care își doresc să elimine definitiv părul din anumite zone ale corpului sau de pe față.

In cat timp se vad rezultatele? Cate sedinte sunt necesare?

Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, anagen (creştere), catagen (repaus) şi telogen (cădere), acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate.

In functie de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea si grosimea firului de par, pot fi necesare intre 3 si 6 sedinte, la un interval de 4-6 saptamani.

Ce zone se pot epila cu laser dioda Elysion Pro ?

Dispozitivul de epilare laser dioda Elysion Pro poate ataca orice zona afectata de pilozitate: axila, mustata, barba, inghinal, linie bikini, interfesier, brate, picioare, abdomen, spate

Cand este bine sa incepi sedintele de epilare definitiva?

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.
 

Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura ?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda Elysion Pro este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.

Echipamentul ultraperformant Elysion Pro functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara afectarea tesutului din jur.

Cum functioneaza ?

Aparatul Elysion Pro produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată. Raza laser emisă este absorbită de melanină, pigmentul care dă culoare firului de păr, ceea ce determină distrugerea rădăcinii firului de păr, împiedicând astfel posibilitatea de regenerare a foliculului. 

În urma acțiunii laserului diodă, pielea nu are deloc de suferit, indiferent cât de sensibilă ar fi zona tratată, fiind exclus riscul de arsuri sau iritații.

După efectuarea ședinței, aproximativ 20 – 40% din firele de păr de pe zona tratată vor cădea treptat după 2 săptămâni.

Elysion Pro

10% discount la programarile online!