Tratamente faciale

Gândește-te că tenul tau este primul supus capriciilor vremii, soarelui puternic, vântului și prafului, neavând posibilități numeroase de a se proteja. Sara Studio îți oferă soluția: masajul facial și tratamentele faciale, efectuate de profesioniști în domeniu, care îți vor curața delicat tenul și îl vor proteja într-un mod potrivit atât tipului de ten, cât și anotimpului.

O oră petrecută la Sara Studio, sub mâinile dibace ale unui profesionist, într-un ambient care te eliberează de stres și te relaxează îți va oferi o multitudine de beneficii: detașarea de activitatile extenuante din timpul zilei, relaxarea cu ajutorul masajului facial și al aromaterapiei, un ten curat, luminos și hidratat cu ajutorul tratamentelor faciale, sprâncene frumos conturate sau o piele perfect epilată și catifelată.

Epilare cu Ceara

Se spune că singura parte a corpului uman care nu are nicio utilitate este părul de pe mâini și picioare. La Sara Studio, într-un spațiu dedicat unde te vei simți ca la tine acasă, eplilarea este făcută de un specialist atent la „detalii”…precum durerea. De aceea, fiecare ședință de epilare este urmată de aplicarea unei creme care va închide porii și va reduce la maximum orice posibilă iritație a acestora.

Sara Studio invită la epilat și pe domnii care consideră inestetic părul de pe abdomen, spate sau umeri. Promitem să nu îndepărtăm și masculinitatea odată cu firele de păr nedorite.

Make Up

Tenul tau, ingrijit de profesionisti

În opinia noastră orice femeie este frumoasă. Totuşi, societatea ridică tot mai mult ştafeta şi impune standarde ale frumuseții exterioare greu de atins. Aici intervenim noi – make-up artiştii Sara Studio!

Misiunea Sara Studio este aceea de a te ajuta să-ți descoperi frumusețea şi să scoți la suprafață întreaga bogăție a potențialului tău!

Şi pentru că fiecare chip spune o poveste diferită, ocaziile pentru care te pregătim sunt diverse, iar personalitățile variate, echipa Sara Studio este pregatită să evidențieze cele mai frumoase forme ale chipului tău, să ascundă inestetismele şi să corecteze acolo unde este cazul, astfel încât să putem trăi alături de tine la “intâlnirea”cu oglinda: bucurie, zâmbet şi emoție.

Galerie Foto

10% discount la programarile online!