Servicii Sara Studio

Coafor

Podoaba capilară reprezintă poate bunul cel mai de preț atât pentru doamne, cât și pentru domni. De aceea trebuie îngrijit cu multă atenție. Fie că vorbim despre tunsori sau vopsit și coafat în trend cu ultimele tendințe internaționale, lăsați-vă pe mâinile stiliștilor Sara Studio, pentru a face schimbarea dorită.

Extensii de par

Etensiile pe bandă adezivă reprezinta fara orice dubiu cel mai bun si cel mai rapid sistem de extensii din par, testat si utilizat de catre stilistii din intreaga lume. In comparatie cu metodele de prindere traditionale, noi iti oferim o noua generatie de extensii din par – extensii pe banda adeziva, completata cu un ghid de culoare format din 22 de nuante.

Manichiura & Pedichiura

Noi, echipa Sara Studio, te invitam din nou să te dedici cu drag propriei tale persoane, să te iubești și să nu îți refuzi răsfățul unei manichiuri sau al unei pedichiuri simple, ori spa, eleganța unui French semipermanent sau look-ul de invidiat, impecabil al unor unghii false aplicate cu mare artă.

Cosmetica & Tratamente Faciale

O oră petrecută la Sara Studio, sub mâinile dibace ale unui profesionist, într-un ambient care te eliberează de stres și te relaxează îți va oferi o multitudine de beneficii: detașarea de activitatile extenuante din timpul zilei, relaxarea cu ajutorul masajului facial și al aromaterapiei, un ten curat, luminos și hidratat cu ajutorul tratamentelor faciale Skeyndor.

Make-Up

În opinia noastră orice femeie este frumoasă. Totuşi, societatea ridică tot mai mult ştafeta şi impune standarde ale frumuseții exterioare greu de atins. Aici intervenim noi – make-up artiştii Sara Studio!

Make Up Sara Studio | Machiaj profesional Bucuresti

Extensii de gene

Extensiile de gene fir cu fir se afla in topul tendintelor de infrumusetare in tari precum Franta, Italia, SUA si chiar Romania. Acestea reprezinta o obsesie recenta in ceea ce priveste frumusetea si ne dezvaluie un mod inovator de a lungi si indesi semi-permanent genele naturale, oferind un aspect glamour dar totodata natural.

Microblading

Microblading-ul este o metoda manuala de micropigmentare a sprancenelor care corecteaza si pune in evidenta forma acestora. Rezultatul procedurii de microblaiding realizat de tehnicienii Sara Studio este unul foarte natural, care nu da senzatia ca pe zona respectiva ar exista un tatuaj.

Masaj & Tratamente Corporale

Va recomandam sa va oferiti aceasta forma de relaxare fizica si mentala cel putin o data pe saptamana. Corpul va fi cel care va cere mereu sa-l relaxati, iar efectele terapiei prin masaj vor genera si relaxare mentala, deci un mai bun echilibru interior.

Solar

Solarul MegaSun 5600 este performant şi ne garantează un bronz-terapie în lumină cu colagen. Pielea ta se va bucura de un bronz irezistibil, de un ciocolatiu stralucitor nebanuit si o finete ca de matase.

10% discount la programarile online!