Extensiile de gene fir cu fir se afla in topul tendintelor de infrumusetare in tari precum Franta, Italia, SUA si chiar Romania. Acestea reprezinta o obsesie recenta in ceea ce priveste frumusetea si ne dezvaluie un mod inovator de a lungi si indesi semi-permanent genele naturale, oferind un aspect glamour dar totodata natural.

LashStylistii Sara Studio va ofera 4 variante de gene false fir cu fir :

 • Classic 1D
 • DoubleVolume 2D
 • TripleVolume 3D
 • SupeVolume 3D-6D

Fiecare tehnica de volum, cat si caracteristicile genelor (crosime, lungime, curbura sau culoare) vor fi alese in functie de necesitatile si dorintele fiecarei cliente in parte. Prin urmare, noi oferim un serviciu personalizat in functie de clienta si de dorintele acesteia, garantand un rezultat unic.

 • Stilistul urmeaza sa afle ce asteptari aveti de la noul set de gene ce urmeaza a fi montat. El trebuie sa afle ce modificari doriti sa realizeze sau ce doriti sa puneti in valoare cu ajutorul noilor gene si va sfatuieste in privinta lungimii, grosimii, curburii si modelului care vi se potriveste.
 • Dupa curatarea si degresarea zonei, extensiile de gene se lipesc fir cu fir pe genele tale cu un adeziv special creat pentru acest scop.
  Extensiile fiind fabricate din matase (nu din par natural) sunt lipite la 1 mm de pleoapa (si nu de aceasta), in acestfel se evita iritatia si reactia alergica. Extensiile pe care le gasesti la Sara Studio sunt facute din material sintetic deoarece acesta nu provoaca alergii si isi mentin forma pe tot parcursul purtarii lor (saptamani intregi).
 • Urmeaza aprozimativ doua ore in care se va desfasura procesul de montare a genelor. Procedura nu este dureroasa. Nu vei simti niciun fel de jena in timp ce stilistul aplica fir cu fir.

Datorita regenerarii naturale, genele cresc si se schimba (la fel ca si parul), asadar extensiile aplicate cad impreuna cu genele naturale. Inlocuirea extensiilor cazute se face la intretinere, moment in care se reumple geana naturala cu extensii. Intretinerea pentru extensiile de gene false fir cu fir se recomanda a fi facuta la doua – maxim 4 saptamani.

Avantaje vs Dezavantaje:

 • Cel mai important avantaj al extensiilor de gene fir cu fir este faptul ca nu ne este interzis nimic, nici macar inotul; ochii vor rămâne conturaţi cu gene lungi, dese şi curbate;
 • Extensii gene de bună calitate nu sunt lipite între ele, stau ordonate, nu afectează genele naturale, adezivul cu care sunt lipite este invizibil, nu irită pleoapele aşa că este permis chiar şi în cazul persoanelor cu ochi sensibili;
 • Aplicarea fir cu fir are un efect natural, calitatiile fiind : alungire, remodelare şi lifting;
 • La aplicarea extensiilor de gene fir cu fir intra 80/120 gene la un singur ochi;
 • Au nevoie de o îngrijire specială, în sensul că trebuie evitată folosirea demachiantelor pe bază de ulei pe gene şi în jurul genelor; dacă folosiţi crema de noapte, aplicaţi-o cu 15 minute înainte de culcare; pentru curăţarea genelor şi a ochilor nu folosiţi produse cu puf (dischete demachiante din bumbac, spre exemplu); nu frecaţi agresiv pleoapele şi, implicit, genele. Se folosesc produse speciale.

Galerie Foto

10% discount la programarile online!