New! Masaj thailandez

Este cea mai simpla forma de ingrijire complementara a corpului, fiind considerata cea mai veche forma terapeutica, originile sale pierzandu-se in negura timpului.

Aceasta terapie a fost folosita in mod intensiv pentru a facilita relaxarea si a diminua cantitatea de stres pe care o experimentam zilnic, actionand in mod direct asupra sistemului muscular si osteoarticular. Masajul actioneaza intern asupra organelor (ficat, splina, diafragma, intestine), la nivel limfatic, dar si asupra proceselor respiratorii si digestive.

Va recomandam sa va oferiti aceasta forma de relaxare fizica si mentala cel putin o data pe saptamana. Corpul va fi cel care va cere mereu sa-l relaxati, iar efectele terapiei prin masaj vor genera si relaxare mentala, deci un mai bun echilibru interior.

NEW! Descoperiti intreaga paleta de beneficii ale masajului thailandez! Acesta se lucreaza pe corpul fizic, cu scopul de a influenta liniile energetice ale corpului, iar local se apasa pe punctele energetice. Bucurati-va de ritualurile autentice realizate de catre terapeutii salonului nostru.

Galerie masaj thailandez

10% discount la programarile online!