– Experti in Colorimetrie –

Balayage pentru un look de vis!

Balayage este cea mai subtila, senzuala si inspirata alegere in materie de colorare a parului, ce te intoarce cu gandul la zilele insorite de vara, la plaja fierbinte si la briza diafana ce-ti mangaia parul…

Tehnica utilizeaza pete de lumina si nuante speciale pentru a conferi valente multiple culorii si pentru a face aproape insesizabila cresterea radacinii timp mai indelungat.

Astfel, pe langa culoarea deosebita a parului obtinuta prin Balayage, te bucuri si de costurile cele mai scazute pentru intretinerea culorii.

 

Conceptii gresite despre balayage:

  • Este doar pentru blonde

Total Fals! De fapt, unele dintre cele mai spectaculoase rezultate sunt obtinute pe parul inchis la culoare! Datorita versatilitatii sale, tehnica balayage este excelenta pentru culorile vii, puternice si indraznete!

  • Este doar pentru parul lung

Deloc! Stilistii nostri vor lucra cu textura parului si stilul tau unic pentru a iti evidentia cele mai bune caracteristici.

  • Este scump sau are o intretinere costisitoare

Exact invers! Deoarece culoarea nu este aplicata pana la radacina, nu vei avea linii dure de culoare. Ca urmare nu este nevoie de o intretinere lunara, astfel ca vei reveni in salon pentru “un refresh” o data la 3 sau chiar pana la 6 luni. Imparte costul unui balayage la perioada de timp in care iti asigura un look impecabil si vei ajunge la concluzia ca este o tehnica potrivita oricarui buzunar!

Si, totusi, catre cine sa apelezi atunci cand iti doresti o imbinare a culorilor la fel de fina si corect executata ca a celebritatilor de la TV?

Look no further, hair-frends!! 🙂

Indiferent daca este pentru prima data cand incerci tehnica balayage, daca ai avut deja o experienta ce trebuie intretinuta (refacuta) sau daca vrei sa indraznesti cu o culoare chiar mai dramatica (ciocolatiu cald in culorile toamnei, blond auriu raze de soare, rosu – violet, roz pudrat, gri perlat… alegerea este a ta) va garantam ca alegand echipa de stilisti Sara Studio vei avea un rezultat spectaculos intotdeauna!

            Monica Ionita: Trainer colorare CHI

 Laurentiu Teodor: trainer colorare Keune Romania

    Marian Ciulin: Trainer colorare Elgon

 

Acum ca ati cunoscut echipa noastra de experti in culoare, adunati cateva inspiratii pentru referinta (consultati galeria de mai jos pentru un punct de plecare) apoi mergeti mai departe si rezervati o programare!

Solicită o programare prin intermediul formularului si beneficiezi de o reducere de 10%.

Date personale