Sprancene perfecte?

Tot ce trebuie sa stiti despre tehnica microblading!

microbladingNu conteaza daca iti plac arcuite si periate sau drepte si indraznete, sprancenele sunt, fara indoiala, cea mai importanta caracteristica faciala.

Daca nu sunteti multumite de forma sau aspectul sprancenelor voastre naturale, este bine de stiut ca exista numeroase modalitati de a le stiliza, inclusiv fardul de sprancene, creioane speciale sau chiar tatuajul.

Acum insa, exista o optiune de ultima ora, foarte rapida, care ofera rezultate semi-permanente cu un aspect extrem de fin si natural!

Doamnelor, as vrea sa va prezint tehnica microblading pentru sprancene perfecte!

Spre deosebire de efectele mult prea contrastante si nenaturale ale machiajului permanent, microbladingul asigura un efect mult mai fin prin desenarea sprancenelor fir cu fir si corectarea lor, rezultatul putand fi confundat cu o spranceana naturala. Firele desenate imita perfect firele reale ale sprancenei.microblading

Angela Urse, tehnician Sara Studio, expert în microblading, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, ne-a dezvaluit secretele acestei tehnici si, dupa discutiile noastre, realizam ca nu este o surpriza de ce atat de multe femei o iubesc.

Microblading-ul este perfect pentru cei care doresc să reconstruiască pe deplin, să definească, să acopere lacunele sau să adauge desime sprancenelor rarite“, a explicat ea. Specialistul profesionist in microbladingul sprancenelor ne-a dezvaluit, de asemenea, ca cei care doresc doar sa adauge o arcada usoara sunt, de asemenea, mari adepti ai acestei tehnici, iar rezultatele sunt extraordinar de naturale, uneori chiar nedetectabile.

In ce consta, mai exact, tehnica de microblading?

Daca inca nu stii, aceasta tehnica este total diferita de tatuajul propriu-zis al sprancenelor. Tehnicianul Sara Studio ne explica faptul ca in timpul procesului de microblading se utilizeaza un stilou special cu ajutorul caruia se deseneaza fire de par, unul cate unul, de culoarea, forma si grosimea firului de par natural. Firele de par desenate vor imita sensul de crestere al firelor de par naturale. De aici si efectul atat de real si natural!

Microbladingul, ca si sedinta, este un proces meticulos care dureaza aproximativ 2 ore pana la finalizare. Deoarece rezultatele vor dura pana la 3 ani inainte de a incepe sa se estompeze, este bine sa stiti ca tehnicienii acorda foarte multa atentie detaliilor. „Prima etapa este cea mai lunga si cea mai importanta. Cea in care decidem impreuna forma perfecta potrivita fizionomiei tale, culoarea pe care o vor avea sprancenele astfel incat sa se asorteze tenului si culorii naturale a parului, stabilim grosimea si desimea dorite

Tehnicianul Sara Studio ii sfatuieste pe clienti sa fie atenti la locurile care pretind ca vor finaliza procesul intr-o ora. “Nu este o procedura rapida, nu se poate face intr-o ora, in graba!

Cum se desfasoara o sedinta de microblading?

Inainte de inceperea sedintei de microblading, pe zona se aplica o crema cu efect anestezic pentru a minimiza disconfortul, urmata de un anestezic lichid. Daca sunteti ingrijorata de faptul ca procesul este dureros, Angela va asigura: “Unii clienti pot simti un usor disconfort, dar tratamentul este unul relativ nedureros

Save

Cea mai buna parte a tehnicii de microblading este ca nu exista timp de asteptare.  Noile dumneavoastra sprancene arata impecabil chiar la finalul sedintei. Cu toate acestea, Angela recomanda o urmarire atenta timp de o luna de zile. “Procesul de vindecare este diferit pentru toata lumea si dureaza intre 25 si 30 de zile. Dupa o luna, recomandam o sedinta de retus pentru majoritatea clientilor. Aceasta dureaza intre 40 si 60 min

Spre deosebire de alte tehnici, carora trebuie sa le acorzi o atentie sporita, in ceea ce priveste mentinerea, tehnica microbladingului are o intretinere redusa, dupa vindecare, nu trebuie menajate in nici un fel si va puteti bucura in continuare de hobbyurile si activitatile duneavoastra obisnuite. Nu este necesara o ingrijire speciala, cu exceptia unui retus ce trebuie efectuat o data pe an

O sedinta de microblading, cu primul retus incus, costa 700 lei (vezi aici intreaga lista de preturi), dar sprancenele perfecte cu care te vei trezi in fiecare dimineata merita în totalitate!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save