Adauga volum instant si lungime parului tau!

Sara Studio: Specialisti in extensii cu banda tape-on

 

Ce te face sa eziti?

Imaginile nereusite gasite pe internet sau poate experientele negative auzite despre extensii de par slab calitativ, montate foarte la vedere, sau care iti deterioreaza parul sunt suficiente pentru a te face sa eziti. De fapt, motivele pentru care oamenii sunt reticenti fata de extensiile de par provin din teama unui rezultat neplacut din punct de vedere estetic sau din cauza temerii fata de posibilele daune ale firului de par. 

Ca partener oficial al extensiilor de par Seamless1 , salonul nostru (www.sarastudio.ro) ofera servicii profesionale de aplicare, intretinere si coafare pentru extensiile parului de calitate Seamless1!

Intretinem, montam, tundem si coafam extensii de par de multi ani si ne perfectionam continuu tehnicile pentru a ne adapta stilului fiecarui client in parte, diferitelor fizionomii, plantatii ale firelor de par, lungimi si cantitati de par diferite.

Culori intese si combinatii inovatoare

Seamless1 au devenit alegerea de incredere in extensii par din intreaga lume! Le gasesti acum si in Romania prin intermediul Sara Studio!

 

Extensiile de par Seamless1 sunt recunoscute in mod natural in intreaga lume, au un mare succes in colaborarea cu stilisti internationali si celebritatile care se bucura de experienta Seamless1 din alegerea culorilor si a tehnologiei inovatoare.

“NO ORDINARY HAIR EXTENSIONS!”


 

» ZERO Daune

Cea mai populara metoda cu daune zero. Usor de aplicat in timp rapid. La fel de usor de indepartat, fara daune asupra firului de par!

 

» Calitate superioară

Par de calitate superioara si paleta variata de culori creative.

 

» Clienții fericiți

Mentinem fericirea clientilor nostri printr-un par usor de intretinut, care nu se incurca, este moale, matasos si usor de coafat.

 

» Lungime si grosime instantanee

Extindeti-va stilul creativ adaugand lungime, grosime, volum si culoare.

 

» Fara coloranti sau substante chimice

Ombre si balayage se pot face in câteva minute, cu extensii cu banda, fara coloranti sau substante chimice.

Iti vei adora noul look pentru ca iti va oferi o culoare mai frumoasa, un par mai lung si cu extravolum.

 

Extensiile de par sunt o modalitate uimitoare de a oferi oamenilor de toate varstele parul mai lung și mai des, instantaneu. Exista atat de multe modalitati prin care putem folosi extensiile de par, inclusiv adaugarea extensiilor pentru volumizarea parului pe stiluri scurte sau parul subtire si deteriorat, adaugand culoare stilului tau, precum si oferind lungime instantanee.

 

Specialisti in extensii de par de lux tape on

Iti stam oricand la dispozitie pentru o consultatie gratuita in urma careia vei putea alege in deplina cunostinta de cauza varianta cea mai potrivita pentru tine. Putem discuta fie printr-o convorbire telefonica sau ne poti vizita in centrul Sara Studio din incinta RIN Grand Hotel. Iti stam la dispozitie si pe Facebook (https://www.facebook.com/SaraStudioBeauty/) sau WhatsApp: 0731.111.444.

 

Orice metoda de discutie ai alege, fii sigura ca vei beneficia de informatii corecte, oneste, adaptate nevoilor tale, personalizate si bazate pe o vasta experienta proprie.

 

Iata cateva modele uimitoare ale caror par a fost transformat prin puterea Extensiilor de par Seamless1 si a specialistilor nostri in extensii Sara Studio.