NEW! Epilare definitiva Sara Studio

Epilare definitiva nedureroasa · Certificare Europeana · Personal Calificat · Eficienta Rapida· Siguranta Dovedita

 

Epilare definitiva Sara StudioTratamentul de epilare definitiva cu IPL sau Lumina intens pulsata este o tehnologie dedicată deopotriva femeilor si barbatilor, in cadrul tratamentelor faciale si corporale ce ajuta la eliminarea părului nedorit , cu o eficienta rapida si rezultate vizibile imediat.

Sara Studio foloseste un aparat de epilare definitiva certificat de Comisia Europeana, foarte sigur si foarte eficient. Mai mult decat atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Echipamentul IPL Sara Studio permite personalizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Rezultatele si numarul sedintelor depind de:Epilare definitiva Sara Studio

 • culoarea pielii
 • culoarea si grosimea firului de par
 • adancimea la care sunt radacinile
 • ciclul de crestere al parului
 • zona de tratament
 • factorii genetici individuali
 • intensitatea luminii setate
 • modalitatea de epilare folosita in trecut

Durata: 15 – 45 min/o zonaEpilare definitiva Sara Studio

Preturi: Vezi lista completa aici!

Frecventa sedintelor:

 • o sedinta la un interval de 21 – 28 zile
 • min 6 sedinte pentru femei
 • min 8 sedinte pentru barbati

 

INTREBARI FRECVENTE:

Care este intervalul de timp intre sedinte?

Sedintele urmatoare sunt programate cand parul incepe sa creasca din nou. In general, intalnirile sunt fixate la distanta de 3 saptamani.

Ce tip de par sau piele pot fi tratate?

Cu cat parul este mai inchis la culoare, deci cu cat contine mai mult pigment (melanina) cu atat rezultatele sunt mai bune. Parul deschis sau cel fin va fi mai dificil de eliminat, dar nu imposibil. Intrucat si pielea contine melanina, este important sa nu fie prea inchisa la culoare, din doua motive: pentru a nu fi un ecran de protectie impotriva luminii si pentru a evita o eventuala depigmentare locala. Din acest motiv, o piele foarte bronzata nu poate beneficia de tratament minim 2 saptamani dupa expunerea la soare.

Ce simt in timpul tratamentului? Este dureros?

Majoritatea oamenilor tolereza tratamentul foarte bine. Disconfortul pe care il puteti resimti – minim – este adesea descris ca o usoara gadilatura sau piscatura similara cu cea produsa de o banda de cauciuc.

Epilare definitiva Sara StudioExista efecte adverse?

In majoritatea cazurilor nu sunt deloc efecte secundare. Felul in care suprafata tratata se prezinta imediat dupa tratament variaza de la persoana la persoana, depinzand de amploarea procedurii si de tipul de piele. Efectele adverse – in rarele cazuri cand pot aparea – sunt de obicei minore. Poate aparea o inrosire in jurul foliculilor de par sau edem local; acesta este un rezultat clinic de dorit ce indica raspunsul foliculului la tratament. Aceasta reactie dispare in maxim citeva ore. Pacientii se reintorc imediat la activitatea obisnuita. Toate efectele adverse teoretic posibile va vor fi explicate de personal specializat in timpul consultatiei ce precede inceperea tratamentului si oricand este necesar pe parcursul tratamentului.

Cat de eficient este tratamentul? Se fac sedinte de intretinere?

In general pacientii cu par de culoare neagra si piele alba raspund excelent la tratament, indiferent de sex sau zona tratata. In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine si care cresc mult mai incet, sunt necesare sedinte de intretinere la 4-6 luni. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu puful.

Acest procedeu indeparteaza definitiv parul? Rezultatele acestui procedeu sunt chiar permanente?

Da. Studii stiintifice arata ca utilizarea energiei luminoase si focusate distruge foliculii de par la nivel celular.

Epilare definitiva Sara Studio

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save