Tratament laminare de gene

Cel mai cautat tratament al anului – Lash Filler ®!

Odata cu industria infrumusetarii in crestere rapida, exista o dezvoltare constanta si in randul tratamentele genelor. Indiferent daca este un produs nou sau o tehnica noua – intotdeauna existia ceva care va uimi si va depasi asteptarile tuturor!

Sunt sigura ca, cel puțin o data, ai auzit despre tratamentul de permanent de gene, care a fost inventat pentru a oferi o curbare permanenta si a fost insotit de procesul de vopsire la final!

Ce-ar fi daca ti-as dezvalui, ca poti uita de invechitul “permanent” de gene, care producea mai mult rau decat bine firului de par?

Ca exista ceva nou, un tratament revoluționar care nu numai ca iti va oferi ondulare, lifting si culoare genelor naturale, ci garanteaza regenerarea si ingrosarea acestora cu pana la 24%?

 

Da, este posibil si totul într-un singur tratament!

Ladies, va prezint cel mai inovator tratament al anului – tratamentul de laminare gene LASH FILLER ® !

Tratamentul de laminare gene Lash Filler®, a fost dezvoltat pe deplin in Italia în anul 2016 de catre Tatjana Shcherbyna si sotul ei, si a fost lansat in industria genelor in anul 2018. Timp de doi ani, oamenii de stiinta, chimisti si experti în colorimetrie au lucrat pentru dezvoltarea celui mai revolutionar tratament, pentru ca aceasta sa ofere clientilor rezultate cu totul noi si spectaculoase!

Tratament de restructurare, fortifiere si ingrosare al genelor naturale!

Deci, ce este tratamentul de laminare gene Lash Filler ®, va intrebati?

Laminarea de gene LASH FILLER ® este un tratament inovator care garanteaza rezultate fiabile prin calitatea inalta a produselor, rezultate ce sunt furnizate clinic de la Institutul Universitatii din Italia. Rezultatele excelente atesta o ingrosare a firului de par natural (gene sau sprancene), in medie, cu pana la 24% în diametru!

Nu numai ca veti avea genele frumos ondulate si accentuate, dar vor deveni si mai groase!

Cum functioneazã?

Formula originală a produselor In Lei ® „FILLER” permite micro particulelor de tratament sa patrunda usor in interiorul firului de par, lipindu-se de fibrele de cheratina ale acestuia. Datorita complexului „Three Regeneration” si pregatirii corespunzatoare a genelor, garanteaza un rezultat stabil si o eficiența deosebita a hranirii si îngrosarii firelor de par, conferind o noua maturitate genelor naturale!

Tratamentul de laminere gene LASH FILLER ® are capacitatea de a ajunge la radacina genelor, hranindu-le si lucrand, in continuare, chiar si în urmatoarele luni post-tratament asupra structurii bulbului de par.

Totul suna foarte stiintific insa, rezultatele excelente vorbesc de la sine!

Este primul tratament care vă oferă rezultate dovedite clinic si care are capacitatea de a lucra în interiorul foliculului pilos!

Tratamentul in sine, poate fi efectuat cu sau fara nuantarea culorii firului depar, dar furnizand intotdeauna o calitate imbunatatita a genelor naturale, suplete, fortifiere si restructurare!

După 3 tratamente, puteți observa în mod semnificativ o creștere a grosimii genelor naturale cu pana la 24%!

LASH LIFT + LASH FILLER
 Laminare gene  + Tratament keratina

150 LEI  (redus de la 180 lei)