Revelion 2018 – Tendinte si coafuri

 

Revelion 2018 – Tendinte si coafuri de purtat in noaptea dintre ani

Revelion coafura

Petrecerea de revelion reprezintă o mare bătaie de cap pentru multe dintre noi, femeile! Când, într-un final, ne-am decis ce ținută vom îmbrăca în noaptea dintre anii, tot mai rămân de pus la punct cateva detalii: machiaj și coafură!

Monica Ionita, hairdresser Sara Studio, iti da cateva idei pentru o coafura perfecta in noaptea de Revelion!

“In acest an, cartea de vizita a oricarei coafuri de revelion este volumul, o anumită superficialitate deliberata si dezordinea. Coada de cal joasa pentru cele pasionate de minimalism, trebuie sa fie ideal de neteda, insa celelalte coafuri de Revelion nici intr-un caz nu trebuie sa fie aranjate fir cu fir.”

”Daca petrecerea are loc intr-un restaurant luxos, este de preferat sa ai o coafura retro, care, în funcție de preferințe, poate fi accesorizata cu pietre pretioase, bentițe fine sau flori naturale. In cazul unui party in club, cea mai potrivita alegere o reprezinta impletiturile, iar pentru o cina relaxanta, ideale sunt buclele lejere, naturale”, precizează Monica.

Fie ca participati la un eveniment special, fie ca o priviti ca necesitate, fie ca o considerati un rasfat, orice v-ati dori in materie de coafuri, gasiti la Sara Studio!

Am dat deja startul programarilor pentru seara de REVELION, asa ca rezervati-va din timp un loc pentru a beneficia de o coafura eleganta in acea seara speciala!

Pentru mai multe poze si preturi personalizate, accesati pagina de facebook Sara Studio!

Asadar, sa vedem mai in detaliu pentru ce coafuri de Revelion sa optezi in aceasta noapte magica dintre ani!