Ce coafura de mireasa sa alegi pentru cea mai importanta zi a vietii tale?

Nunta este, fara indoiala, pentru cele mai multe dintre femei, cel mai important eveniment din intreaga viata. In aceasta zi nu este permisă nicio greseala: totul trebuie sa iasa perfect, iar fiecare detaliu trebuie sa fie bine pus la punct, conform unui scenariu atent planificat. Presiunea si stresul sunt extrem de mari, iar prioritatile, printre care si coafura de mireasa, trebuie stabilite din timp. Coafura de mireasa este un element peste care nu ai cum sa treci in ziua nuntii, fiind necesar ca alegerea ei sa fie facuta cu maximum de atentie, in asa fel incat sa se ridice la anvergura evenimentului, dar totodată sa iti exprime si personalitatea.

Conform specialistilor, tendintele in materie de coafura de mireasa din noul sezon sunt asemanatoare celor din sezoanele anterioare, variatiile fiind relativ limitate: se axeaza pe naturalete, romantism, feminitate si eleganta, iar buclele, cocurile si impletiturile sunt inca la moda.

Coafura de mireasa: Coafurile naturale

Coafurile simple, naturale si lejere vor fi, cu certitudine, mereu la moda in randul mireselor. Ele sunt ideale pentru acele femei care, prin felul lor de a fi, prefera simplitatea si nu le place sa epateze sau pentru femeile care aleg rochii de mireasa mai incarcate. Totusi, chiar dacă iti doresti o coafura simpla, trebuie sa ai grija cum o alegi, astfel incat sa nu fie una comuna, evitand in acest fel riscul ca una dintre invitate sa aibă părul aranjat intr-un mod similar.

Coafura de mireasa: Buclele lejere

Romantic si feminin, parul cu onduleuri naturale, nu foarte coafat, care da acel aer diafan, este o alegere excelenta pentru ziua nuntii si se numara printre cele mai apreciate tipuri de coafuri din momentul actual. Poti opta pentru bucle lejere lasate libere, accesorizate cu un voal lung, agrafe cu perle sau pietre, coronite sau flori.

Coafura de mireasa: Cocul cu bucle

Majoritatea mireselor prefera cocul pentru ziua nuntii deoarece scoate in evidenta trasaturile fetei si are o perioada de rezistenta ridicata. Totusi, moda cocurilor finisate a trecut de ceva timp, iar tendintele actuale ne indruma catre cocurile lejere formate cu ajutorul buclelor. Daca doresti sa optezi pentru o coafura cu parul prins si sa inspiri atat eleganta, cat si romantism, cocul format din bucle poate reprezenta alegerea perfecta. Coafura permite prinderea voalului si accesorizarea cu agrafe din perle, pietre sau chiar dantelă.

Coafura de mireasa: Impletiturile

Printre cele mai frumoase coafuri de mireasa se remarca cele create din impletituri. Boeme si creative, impletiturile au ramas in tendinte si in acest sezon si sunt o alegere excelenta pentru a adauga un plus de stil si eleganta. Sunt la moda impletiturile pe par lung cu volum, cat mai complicate, cu finisaje deosebite, cu influenta relativ ruseasca.

Pentru ca nunta ta sa fie cu adevărat de neuitat, apeleaza cu incredere la Sara Studio, situat în incinta RIN Grand Hotel si lasa-te invaluita de inspiratia si profesionalismul specialistilor noștri, cu experienta vasta în domeniu, care iti vor oferi tot sprijinul lor pentru a te face sa excelezi prin frumusete in cea mai importanta zi din viata ta.